Devastatingly Tightening Miscount - The Maple Leaf Rag

Kul med olika motiv

Ja det finns så många olik saker som man kan samla på och det är ju lite skoj att det är så. Min pappa samlade på svenska frimärken och sen så fick jag hans samling. Det är lite roligt när man får se en samling och vad det är som andra tycker är kul att samla på.
Man kan ju samla på så mycket men frimärken är ju en klassiker och något som många samlar på och det kan man ju för stå och det är ju lite spännande. Ja det är något som dom flesta har samlat på någon gång i livet skulle jag tro men det behöver ju inte var så heller men det är kul att det är många som samlar på det.

Andra prylar man samlar på

Sen kan det ju vara andra prylar som man tockerom att samla på och det kan ju verkligen vara vad som helst som man kan tycka är roligt att hitta på att samla på.
Ja visa tyckt om att samla på dyra stora saker som bilar eller liknande eller så kan man samla på små billiga saker som suddgummin eller liknande. Ja det finns ingen gräns på vad man kan samla på och inte. Det är väl det som är lite av charmen att det kan bli precis vad som helst och det är ju kul att det kan bli precis så. Och att det kan bli precis det som man väljer att samla på som blir en samling även om et från början inte var något speciellt så kan det bli så om man bestämmer sig för att samla på det.
Just nu så samlar jag inte på något speciellt, det gjorde jag när jag var liten då samlade jag på lite allt möjligt och det var väldigt kul tyckte jag och det är det ju.